O nama

Ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

„FIZIO AKTIV“

 

Dobrodošli u ambulantu Fizio Aktiv!

Ukoliko nam ukažete vaše poverenje učinićemo sve što je u našoj moći da to poverenje opravdamo uz pomoć našeg iskustva, stručnosti i modernih aparata koje posedujemo.

Cilj naše ambulante jeste biti u službi narodu, obezbediti što širi asortiman aparata uz stalno unapređivanje, biti u koraku sa najnovijim inovacijama u svetu fizioterapeuta i rehabilitacije, redovno stručno usavršavanje različitim kursevima kao i konstantna svesnost o svim faktorima koji unapređuju rad ambulante.

Čvrst stav naše ambulante u samom pristupu u rehabilitaciji jeste dijagnostikovati i rešiti  UZROK problema, ne SIMPTOM ! Samim rešavanjem uzroka problema će se povući svi simptomi i to je jedini i pravi put ka uspešnoj rehabilitaciji.

Način rada Fizio Aktiva se sastoji u detaljnom praćenju toka rehabilitacije svakog pacijenta, dejstvo i uspešnost primenjivanih terapija, kao i spremnost da se terapija prekine ili promeni ukoliko je to ono što je ispravno. Ukoliko smo svesni da vam ne možemo pomoći, ili verujemo da vam neko drugi može pomoći bolje i kvalitetnije, tad je naš osnovni zadatak da vas uputimo na pravo mesto, kod pravog specijaliste ili u pravu ustanovu.

Vama na usluzi su strukovni fizioterapeuti Ivan Milošević, specijalista neurologije, kao i strukovni fizioterapeut Dušan Panić. Ono po čemu se izdvajamo od drugih jeste poznavanje tehnika manipulacije i mobilizacije zglobova, u narodu poznatije kao kiropraktika, kao i izradnja ortopedskih uložaka NA LICU MESTA, vrhunskog kvaliteta uz neverovatne rezultate.

Ukoliko imate problem sa vašim zdravljem za koji mislite da vam možemo pomoći, ne ustručavajte se, pozovite jedan od naših brojeva i zakažite konsultacije koje su BESPLATNE! Nemate nikakvu obavezu da nastavite lečenje kod nas, a garantujemo vam da će pregledi biti detaljni i puni korisnih saveta.

Dođite i uverite se, čekamo vas !

Vaš Fizio Aktiv :) 

Radno vreme

Ponedeljak-petak

 12.00-20.00

Subotom

10.00-15.30